• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

iPHONE 12 PRO MAX SKÄRMSKYDD

Här kan du handla skärmskydd till din Apple iPhone 12 Pro Max mobil. Hög kvalitet till bästa pris. 

 

iPhone 12 Pro Max Skärmskydd

Det är väldigt lätt hänt att man råkar tappa sin mobiltelefon och om oturen är framme så kanske skärmen spricker eller får repor i sig om man inte ha skyddat den ordentligt. Man kan även råka lägga sin iPhone bland sina hemnycklar, vilket leder till att det kan bli repor på hela skärmen. För att alltid hålla sig säker från olyckshändelser så tycker vi på skal-man att alla bör ha ett iPhone 12 Pro Max skärmskydd till sin mobiltelefon. Det kan ofta vara ganska dyrt att byta skärm och det är inget man vill behöva göra. Har du däremot ett skärmskydd på så räcker det med att köpa ett nytt och då ser mobiltelefonen ut som ny igen. När man tycker att det är dags att sälja sin kära ägodel så är det också ett stort plus om mobilen är i så fint skick som möjligt, det höjer andrahandsvärdet rejält. 

På alla våra iPhone 12 Pro Max skärmskydd finns det finns instruktioner på hur man enkelt applicerar skyddet på bästa sätt och i varje förpackning kommer det med alla tillbehör man behöver. Det är viktigt att skärmen är fri från smuts såsom damm, fett och fingeravtryck när du sätter på skärmskyddet på din mobil. På grund av detta rekommenderar vi att du applicerar ditt nya skärmskydd till iPhone 12 Pro Max direkt efter att du har köpt mobilen, men vi förstår självklart att alla inte har den möjligheten. För att säkerställa att din mobilskärm är helt ren så får du med rengöring och putsduk när du köper ett skärmskydd. Allt för att du så enkelt och snabbt som möjligt ska kunna använda skärmskyddet och förebygga eventuella skador på din mobil. 

Ett skärmskydd är en fantastiskt bra investering som är enkel för dig som mobilanvändare att göra. Om du skulle få en spricka och behöva byta ut skärmen skulle det vara en onödig kostnad. Vi har flera olika skärmskydd att välja mellan och har du några frågor om något så är det bara att du hör av dig till våran kundtjänst. Vi svarar på alla mail inom 24 timmar och har telefontid mellan 10-11 varje vardag. Om du beställer ett iPhone 12 Pro Max skärmskydd innan klockan 16.00 på vardagar så packar och skickar vi din order samma dag.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen