• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

iPHONE 12 PRO MAX SKAL

Här kan du handla skal som är anpassade för iPhone 12 Pro max (6,7 tum) som är både mjuka och även hårda för att passa just dina behov som du har för att skydda din iPhone 12 Pro Max på bästa sätt.

iPhone 12 Pro Max Skal

Det finns två olika typer av människor när det gäller skydd till våra mobiltelefoner. Antingen vill man ha ett fodral där man kan ha plånbok och mobil i ett eller så vill man ha ett skal så att mobilen ska kännas smal och lätt att ha med sig, kanske i framfickan eller bakfickan. Mobilskal ger ett bra skydd till din mobiltelefon för en billig peng. Ett skal skyddar din iPhone från många olyckor som kan hända i vardagsstressen såsom fallskador och repor. Använder du inte ett skal för att skydda din mobil så kommer det garanterat att bli små repor på den efter en viss tids användning. Om du någon gång ska sälja din kära ägodel för att byta ut till det senaste så höjer det andrahandsvärdet mycket om du har en telefon som är i ett bra skick. Vårt tips är att köpa ett iPhone 12 Pro Max skal och sätta det på mobiltelefonen direkt från start så att den håller sig i nyskick.

Det finns många olika material på iPhone 12 Pro Max skal som till exempel TPU, silikon, hard case och extra stöttåligt skal. Det finns även glittriga skal och ormskinnsmönstrade skal. Vill man ha ett vanligt enfärgat skal så har vi flera olika färger att välja mellan, vanliga traditionella basfärger som svart och transparent eller mer färgglada färger som rosa och ljusblå. Söker du en mer exklusiv känsla på ditt mobilskal så kan vi rekommendera våra ormskinnsmönstrade skal. Vill man ha så lite med sig som möjligt när man är ute så kan våra skal med kortfack vara hjälpsamma, där får det plats två stycken kort i skalet. Vi satsar alltid på att hålla så bra kvalitet som möjligt och utvecklar vårt utbud utefter vad du som kund vill ha, därför kan vi erbjuda olika varumärken såsom Guess och Supcase.

Många av våra skal ger ett extra bra grepp i handen vilket är bra så att den inte faller ut ur byxfickan när man drar ut den, vilket kan vara lätt hänt. Men ifall att olyckan är framme så har vi extra stöttåliga skal som har en aning tjockare storlek och är lite mer rejäla. Att investera i ett riktigt bra mobilskydd är väl värt pengarna. Det är lättare än vad man tror att råka få skador på sin mobil och när mobilen väl är trasig så kostar det mycket pengar att få skadan reparerad. Tänker man efter så är ett iPhone 12 Pro Max skal ett mycket prisvärt sätt att få mobilen att fortsätta se sprillans ny ut för en relativt billig kostnad. Vi garanterar att det kommer att kännas trist om du skulle vara en av de som behöver laga sin telefon bara för att du valt att inte köpa något skydd till den. 

Här på skal-man.se har vi sålt mobiltillbehör sedan 2005 och har flera år med erfarenhet med att sälja apple tillbehör till privatpersoner. Beställningar som läggs innan klockan 16.00 på vardagar skickas samma dag. Om du som kund undrar något eller saknar något i vårt sortiment så tveka inte att höra av dig till våran kundtjänst på [email protected]. Vill du istället nå oss via telefon är våra telefontider 10-11 på vardagar.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen