• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

iPHONE 12 MINI SKÄRMSKYDD

Här kan du handla skärmskydd för iPhone 12 Mini som skyddar din originaldisplay mot fallskador och repor.

iPhone 12 Mini Skärmskydd

Idag har våra mobiltelefoner en stor roll i våra liv. Den hänger med oss vart vi än går och vi är ständigt uppkopplade och tillgängliga för vår omvärld. Om olyckan är framme och du tappar din mobiltelefon i marken så finns det en stor risk att det kan bli en spricka på den. Att laga en spricka kan kosta allt från några hundralappar till ett par tusenlappar. För att försäkra dig om att din skärm är ordentligt skyddad så ska du självklart ha ett iPhone 12 Mini skärmskydd. De flesta skärmskydden idag är tillverkade med ett härdat glas och man märker knappt av att det sitter ett skydd på. Hos oss på skal-man hittar du skärmskydd från flera olika varumärken som till exempel Terrapin, Smart Glass och Wozinsky. Vi rekommenderar alla att ha ett skärmskydd som ett komplement till ett skal eller fodral för att få det ultimata skyddet till din mobiltelefon.

Nuförtiden är de flesta mobiltelefoner så pass dyra att vi tycker att det är en självklarhet för alla att ha ett skärmskydd på. Inte nog med att du skyddar skärmen från skador och sprickor, du skyddar den även mot repor som kan uppkomma ifall du råkar lägga mobilen i samma ficka där du har dina nycklar. Att få denna typ av skador på sin mobiltelefon är ett väldigt vanligt förekommande problem. Men som tur är så finns det en enkel lösning. Om du har ett iPhone 12 Mini skärmskydd på direkt från första användningen av din mobil så kan du få ett bättre andrahandsvärde på telefonen ifall du någon gång ska byta den i framtiden till en nyare modell. När du har köpt ett nytt skärmskydd från oss så finns allt du behöver i förpackningen. Där står det information om hur du enkelt och noggrant applicerar skärmskyddet på din iPhone. I förpackningen finns det även med liten duk så att du kan göra rent din skärm innan du går vidare med att sätta dit skärmskyddet. 

Vi på skal-man.se har lång erfarenhet med att sälja skärmskydd, skal, fodral och andra mobiltillbehör till alla sorters mobiltelefoner. Vi finns här för att erbjuda dig det bästa mobilskyddet till just din telefon. Vi är uppdaterade på lanseringar av nya modeller från alla olika tillverkare så väljer du att byta telefon i framtiden kommer du garanterat att hitta något till din nya mobil också. Är det något du har funderingar på eller undrar så tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst på [email protected]. Vi svarar alltid inom 24 timmar. Vi har sedan start alltid erbjudit fri frakt och snabba leveranser. Alla beställningar som läggs på våran hemsida före klockan 16.00 på vardagar packas och skickas samma dag. Behöver du nya mobiltillbehör så kan det inte bli smidigare än såhär. Beställ redan idag!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen