• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

iPHONE 12 MINI SKAL

Här finner du skal för din iPhone 12 Mini i alla dess former och färger. Alla i hög kvalitet till bästa pris. 

iPhone 12 Mini Skal

När Apple äntligen lanserade iPhone 12 Mini så var vi nog många som var förväntansfulla och längtade till att sitta där med den nya mobilen i sina egna händer. Är du en av de som idag har turen att äga denna fantastiska mobiltelefon? Då hoppas vi att du är noggrann med att skydda den ordentligt. Små skador som repor och att telefonen blir kantstött är vanliga, men även större repor och sprickor är skador som är viktiga att förebygga. Att använda sig av rätt typ av skydd är otroligt viktigt, framför allt med tanke på hur mycket vi använder våra mobila enheter idag. Våra skal till iPhone 12 Mini är speciellt designade för att passa perfekt på mobilen, de sitter åt runt kanterna och skyddar hela baksidan av telefonen. Eftersom att skalet är lite upphöjt innebär det även att kameran inte blir utsatt för samma skaderisk som den annars skulle ha gjort. Knapparna på sidan av mobilen kommer du åt precis lika enkelt som när du inte använder något skal på telefonen.

De flesta söker efter ett iPhone 12 Mini mobilskal som passar just deras personlighet. Därför erbjuder vi på skal-man både enfärgade skal i alla möjliga färger samt mönstrade skal. På så sätt kan du lätt välja vilken modell du gillar bäst. Det roliga med mobilskal är att du kan variera dig så mycket och byta skal precis när du vill. Är du en sån person som gillar smidiga lösningar så kommer du att älska våra skal med kortfack. Skalet har samma fina egenskaper och skydd som ett vanligt mobilskal, skillnaden är dess förvaringsmöjligheter. På våra iPhone 12 Mini skal med kortfack finns nämligen en skjutlucka på baksidan. Denna briljanta lösning gör att du enkelt kan förvara två stycken kort som du kan ta med dig vart du än går. För dig som vill ha ett extra bra skydd för telefonen så har vi extra stöttåliga skal. Dessa passar bra för dig som har ett tufft arbete där mobilen riskerar att bli skadad under arbetsdagen. Även du som har barn kan med fördel beställa ett extra stöttåligt skal om du vill säkerställa att mobilen håller även fast den tappas eller blir ivägkastad. 

För dig som vill ha ett lätt och bra sätt att hålla din mobil fri från sprickor, repor och andra skador är ett mobilskal utan tvekan det bästa valet. När du har satt på skalet på din mobil så är enheten fortfarande nätt och smidig. Alla funktioner går att använda precis som vanligt och alla kanter har ett ordentligt skydd runt omkring sig. Vi på skal-man har ett brett sortiment av olika mobiltillbehör och mobilskal till iPhone 12 Mini är självklart inte något undantag. Är det något du saknar här på hemsidan eller är det något du undrar om våra produkter? Fråga oss gärna genom att kontakta vår kundtjänst på mail på [email protected]. Vi svarar alltid inom 24 timmar. Du som kund är självklart garanterad fri frakt och snabba leveranser året runt. Lägg din beställning redan idag och se fram emot att få dina nya mobiltillbehör snabbt och fraktfritt direkt hem i brevlådan.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen