• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

iPHONE 11 PRO SKAL

Här shoppar du iPhone 11 Pro skal online till bästa pris. Alltid snabba fraktfria leveranser så att du har ditt iPhone 11 Pro skal direkt hem i brevlådan dagen efter.

IPHONE 11 PRO SKAL

En av Apples absolut populäraste nya modeller är iPhone 11 Pro. Inte så konstigt att den snabbt blivit en bästsäljare med tanke på den har så bra batteritid och kamera. Eftersom att priset på en iPhone 11 Pro ligger runt 12.000 kr är det viktigt att du skyddar den på rätt sätt. På skal-man.se hittar du flera olika typer av mobilskydd till iPhone 11 Pro. Ett klassiskt mobilskydd är ett helt vanligt bakskal till mobilen. Dessa skyddar mot repor och förhindrar att mobilen ska bli kantstött. För att komplettera ditt mobilskydd kan du använda dig utav ett skärmskydd. Det tillsammans med ett mobilskal gör att du har hela din mobil skyddad och behöver inte längre oroa dig för onödiga skador på din telefon.

Här finner du vanliga skal till iPhone 11 Pro i flera olika färger. Svart vit och transparent är några av våra bästsäljare. Du hittar även andra färger såsom ljusrosa, guld, blå och mintgrön här på skal-man.se. Föredrar du ett mönstrat iPhone 11 Pro skal så hittar du flera olika varianter på dessa här. Några av våra populäraste iPhone 11 Pro mobilskal är det med marmormotiv. Även dessa finns i flera olika färger och är ett klassiskt och stilrent skal som ger din mobil ett snyggt utseende på nolltid. Något vi märkt varit en uppskattad present till såväl flickvän som syster och mamma är våra glittriga iPhone 11 Pro skal. Dessa finns i guld, silver, rosa och transparent. 

Använder du din iPhone 11 Pro mycket inom jobbet kan det vara bra att använda sig av ett skal som skyddar din mobil extra bra. Då rekommenderar vi ett av våra armour skal. Dessa mobilskal till iPhone 11 Pro har dubbla lager, en gummerad insida och ett hårdare ytterskal i hårdplast. Har du några frågor om våra produkter? Skicka gärna iväg ett mail till [email protected] så hjälper vi dig med dina funderingar.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen