• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

iPHONE 11 PRO FODRAL

Här kan du shoppa plånboksfodral, mobilväskor & övriga fodral för iPhone 11 Pro.

IPHONE 11 PRO FODRAL

En sak som är viktig att veta när du ska köpa ditt iPhone 11 Pro fodral är att det finns två olika typer av fodral att välja mellan. Det ena kallas för flip cover fodral och denna variant stängs med hjälp av en magnet som sitter inbyggd i ramen på fodralet. Det andra, mest klassiska alternativet, är ett mobilfodral till iPhone 11 Pro som stängs med hjälp av ett magnetlås på antingen framsidan eller baksidan. Det finns även modeller som har magnetlåset på sidan av telefonen. Denna typ av mobilskydd kallas även för iPhone 11 Pro plånboksfodral. 

När du väljer ditt nya fodral finns det ett par saker att tänka på. Till exempel bör du fundera på hur många kortfack du önskar, vilken färg du föredrar samt om du vill ha ett vanligt mobilfodral eller ett iPhone 11 Pro flip cover fodral. När det kommer till färgval har vi ett gäng olika kulörer att välja mellan. Svart är såklart en bästsäljare, men vill du ha till exempel ett rött, blått, grått eller guldigt mobilfodral så hittar du även dessa färger här hos oss. Det finns även olika val när det kommer till materialet, äkta läder eller PU-läder. För dig som vill ha ett extra slitstarkt mobilskal rekommenderar vi äkta läder, det ger även din mobil ett stilrent utseende. 

Det de flesta av våra kunder gillar extra mycket med våra iPhone 11 Pro mobilfodral är att de har utrymme för att förvara betalkort och sedlar. På så sätt kan man på ett enkelt sätt få med sig sina viktigaste ägodelar utan att ha med sig en plånbok vart man än går. Det är av just denna anledning som många väljer att kalla det för just ett plånboksfodral till iPhone 11 Pro. Med tanke på att kombinationen mellan de smarta egenskaper som en plånbok har och ett optimalt skydd för mobilen är det inte konstigt att fodral till iPhone 11 Pro är något vi säljer otroligt mycket av.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen