• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

AirPods

Här kan du shoppa skal & fodral för Apple airpods orignalföpackning som ger den ett eget utseende samt skyddar den mot repor. Vi har skal i flera olika färger, både med och utan karbinhake i hög kvalitet.

APPLE AIRPODS SKAL & FODRAL

När du köper en ny telefon vill du även skydda det med ett skal eller fodral för att förhindra repor och sprickor. Lika självklart som det är att skydda din telefon bör det vara att skydda dina nya hörlurar. Därför rekommenderar vi att du använder dig utav ett AirPods skal. När du använder dig utav ett par så pass dyra hörlurar är det viktigt att du skyddar dom på rätt sätt. Skalet förhindrar att du får repor och med ett skyddande yttre behöver du inte oroa dig för att hörlurarna ska ta lika mycket skada om du skulle ha oturen att tappa dem. Även fast du använder dig av ett skal till AirPods har du fortfarande åtkomst till alla dess funktioner. Detta betyder att du fortfarande kan använda dina hörlurar på precis samma sätt som tidigare. 

På skal-man hittar du AirPods skal i flera olika färger. Två av våra populäraste färger är vit och svart, men självklart hittar du flera färger här på hemsidan. Klassiska enfärgade skal är något som alltid fungerar. Oavsett ålder och kön är det alltid något som är användbart. För dig som föredrar ett lyxigare skydd av dina hörlurar har vi även AirPods skal i äkta läder. Dessa skal finns i brunt svart och blått. Det flesta av våra skal till AirPods har en karbinhake som är till för att enkelt fästa i till exempel en byxhälla. Vill du ha ett lite mer speciellt skal till dina hörlurar har vi skal som har strasstenar på sig. Dessa passar utmärkt för dig som vill ha lite mera glitter i livet.

Har du några speciella önskemål om vad vi kan utöka sortimentet med? Du kanske skulle vilja ha ett AirPods skal i en annan färg eller något speciellt mönster? Du kan enkelt höra av dig till oss för att komma med förslag på vad du vill se här på hemsidan. Du kommer enklast i kontakt med oss via mail, där når du oss på [email protected].

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen