• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

Airpods PRO

Hos skal-man.se kan du finna olika skal och fodral som är anpassade för Apple Airpods Pro. Samtiliga i hög kvalitet och lång hållbarhet som ger dina Airpods pro förpackning ett långvarigt skydd och personligt utseende.

APPLE AIRPODS PRO SKAL & FODRAL

Apples nya hörlurar AirPods Pro är en ny förbättrad version av deras tidigare hörlurar AirPods. Nya AirPods Pro har aktiv brusreducering vilket innebär att de använder två mikrofoner för att tysta omvärlden. Dessutom har hörlurarna fått en helt ny design. Det har en mer flexibel passform med silikontoppar i tre olika storlekar att välja mellan. Är du en av det lyckliga ägarna till ett par helt nya AirPods Pro? Då bör du införskaffa dig i ett skydd till dem. 

Eftersom att hörlurarna går på cirka 3000 kr är det bra att skydda dem ordentligt. Detta gör du på bästa sätt med ett AirPods Pro skal. Här på skal-man hittar du skal till AirPods Pro i flera olika färger. Oavsett om du föredrar något klassiskt såsom svart eller vit eller om du hellre vill ha ett rosa eller blått skal så kan du enkelt klicka hem det här hos oss. Alla skal du hittar här på sidan har en medföljande karbinhake. Den är till för att du enkelt ska kunna fästa dina AirPods Pro i byxhällan, på så sätt har du alltid koll på vart du har ditt hörlursfodral.

Är du intresserad av att köpa ett skal till AirPods Pro men har svårt att hitta något som faller dig i smaken? Håll gärna utkik här på hemsidan för att inte missa några av våra nyheter i sortimentet. Har du förslag på någon produkt som du vill kunna köpa hos oss får du självklart skicka iväg ett mail till [email protected] så ska vi ta hänsyn till det när vi köper in nya produkter. Våra kunder är viktiga för oss, och något vi är väldigt stolta över är att vi kan erbjuda dig fraktfria leveranser som dessutom kommer hem till dig på 1-2 arbetsdagar.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen